Izmenjava oblačil v Kopru na TALenT expo tržnici – 28. julij 2013

Zadnjo nedeljo v juliju gre Tekstilnica na morje! V okviru TALenT expo – koprske umetniške, ekološke in navdihujoče tržnice, se bo med drugim zgodila tudi naša IZMENJAVA OBLAČIL.

Društvo TALenT ima za seboj že nekaj podobnih dogodkov, saj njegovi člani menijo, da v teh posebnih časih vedno več ljudi dopušča svojim pristnim talentom priplavati na površino in z njimi ustvarja čudovite reči: obleke, modne dodatke, nakit in stvari za vse dni.

Na Prešernovem trgu v Kopru, ki je nekoč predstavljal glavni vhod v mesto, ko je ta bil še otok, boste v nedeljo 28. julija, od 9:00 do 19:00 našli veliko barv in nasmejanih ljudi, kateri živijo svoje sanje. Ustvarjalke in ustvarjalci iz cele Slovenije bodo predstavljali svoje unikatne izdelke, svojo strast in svoje vizije. Tam boste lahko občudovali in kupili stvari, ki imajo dušo, iz rok ljudi, ki so jih naredile.

Urnik posebnih dogodkov:

10:30

* nenavadna MODNA REVIJA, kjer se bodo predstavili ustvarjalci s šivalnim TALenTom in vsi tisti, ki izdelujejo modne dodatke v popolnom slogu so-ustvarjanja

11:00 – 13:00

* IZMENJAVA OBLAČIL pod okriljem projekta TEKSTILNICA

*delavnica KREATIVNEGA ŠIVANJA za vse željne novih znanj in spretnosti (v otočku RECIKLANDIJA)

 

Vstopnine ni! Postani kreativen tudi ti!

 

Več informacij glede TALenT expo tržnice:

T: 031 459 449

E: drustvo.tal1t@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/pages/Tal1t/152173388290809

 

 

 

 

Komentiraj