MAXI dobrodelni bazar igrač

V tednu otroka od 7. do 11. oktobra bo Tekstilnica sodelovala s Humanitarnim društvom ADRA Slovenija na MAXI-jevem dobrodelnem bazarju igrač, ki se bo zgodil v pasaži Maximarketa v Ljubljani.

Za namen bazarja bo Tekstilnica Humanitarnemu društvu ADRA Slovenija podarila rabljene, a še vedno uporabne in lepe igrače, ki smo jih v tem letu zbrali na projektu. Igrače bo možno na bazarju kupiti z donacijo vsaj 1 EUR. Pridobljena sredstva bodo namenjena napolnitvi šolskih skladov tistih slovenskih šol, kjer je največ otrok iz socialno ogroženih družin in za počitnice teh otrok v sklopu njihovega projekta Napolnimo Slovenijo s srečnimi otroki!.

Simbolična predaja igrač bo potekala na posebnem dogodku bazarja, ki se bo zgodil v četrtek, 10. oktobra ob 17. uri. Na ta dan vas čaka tudi posebno presenečenje: vsak, ki bo posvojil eno igračko ali doniral svojo, bo lahko sodeloval v srečelovu in si prislužil lepo Lumpi nagrado, bazar pa bodo obiskali tudi Lumpiji.

Na bazarju se bo vsak dan hkrati še vedno tudi zbiralo rabljene in dobro ohranjene otroške igrače ali knjigice, med 17. in 19. uro pa bodo potekale pravljične urice za otroke in otroške delavnice.

Vabljeni!

Komentiraj