Tekstilnica na 12. Festivalu nevladnih organizacij LUPA

Na osrednji prireditvi festivala, Bazarju nevladnih organizacij, ki bo tradicionalno potekal na Prešernovem trgu v Ljubljani v četrtek, 26. septembra 2013 med 11. in 20. uro, se bomo na stojnici predstavili tudi Ekologi brez meja s prodajo čudovitih izdelkov Tekstilnice in akcijo zbiranja rabljenega tekstila, obutve, modnih dodatkov in hišnih tekstilij (posteljnina, rjuhe, pregrinjala, prešite odeje, brisače, prti, zavese in metrsko blago), saj bo konec poletja ravno pravi čas, da malo prevetrite svoje omare. Prosimo vas, da prinesete čista oblačila, obutev  v parih, tekstil pa zapakirate v večje vreče.

Festival LUPA je tradicionalna predstavitev slovenskih nevladnih organizacij v vsej njihovi barvitosti, pestrosti, raznolikosti, dinamičnosti in kar je še drugih izrazov za sektor, ki povezuje okoli milijon prebivalcev Slovenije. Festival Lupa je namenjen promociji slovenskega nevladnega sektorja, osveščanju širše javnosti o vlogi in pomenu nevladnih organizacij ter zahvali organizacijam za njihov prispevek k blaginji našega skupnega vsakdana.

Nevladne organizacije se na bazarju predstavljajo na stojnicah in odru. Kljub temu, da so poslanstva organizacij zelo različna, dogodek vsako leto znova prešije ista rdeča nit – usmerjenost k ljudem in zato bo tudi letošnji bazar nevladnih organizacij v okviru festivala Lupa 2013 predvsem – v službi ljudi.

Veseli bomo vašega obiska!

 

 

 

Komentiraj