SMNJ-NA-PLAC! – Zimska pravljica – 25. januar 2014

Kdaj: 25. januar 2014 med 14:00 in 19:00

Kje: V avli ZIK-a (Zavod za izobraževanje in kulturo) Črnomelj, Ulica Otona Zupančiča 1, 8340 Črnomelj

Prvi letošnji sejem Smnj-na-plac! so organizatorji posvetili zimi in prihajajočemu prazniku zaljubljenih. Najmlajši bodo tako lahko prisluhnili zimski pravljici z našo pravljičarko in se s smučarji, ki jih bodo sami naredili, pomerili na “beli strmini”; nekoliko starejši obiskovalci pa bodo na stojnicah lahko našli kakšno darilce za svoje najdražje in ob sladkih prigrizkih spili še ljubezenski napoj. Tudi Za-menjalnica bo zimsko obarvana, saj bomo v njej tokrat menjali predvsem zimska oblačila. Tu se jim pridružujemo tudi s projektom Tekstilnica!

Izmenjava je odlična priložnost, da zamenjate vaša stara oblačila, ki jih ne nosite več, obenem pa obogatite garderobo s kakšnim ‘novim-starim’ kosom oblačila. Prav tako lahko prinesete obutev, modne dodatke in hišni tekstil.

Izmenjava poteka po načelu blagovne izmenjave »Prinesi X – odnesi X«. To pomeni, da lahko vsak posameznik prinese poljubno število oblačil, ki se jih je naveličal iz različnih razlogov, jih odda našim prostovoljcem pri sprejemni mizi in s tem dobi pravico vzeti največ enako število poljubnih kosov, ki so jih prinesli drugi udeleženci, in sicer po načelu “fair play oz. poštene igre”. Oblačila (in ostali kosi) naj bodo oprana, čista in lepo ohranjena, čevlji pa v parih. V nasprotnem primeru jih ne boste smeli menjati.

Več: Smnj na plac

Komentiraj