Pustno obarvana izmenjava oblačil na Waldorfski šoli v Ljubljani + Kreativna delavnica – 26. februar 2014

* PUSTNO OBARVANA IZMENJAVA OBLAČIL

Kdaj: 26. februar 2014 med 17:00 in 19:00

Kje: Waldorfska šola Ljubljana, Streliška 12, Ljubljana (jedilnica)

Kaj: Izmenjava je odlična priložnost, da zamenjate vaša stara  oblačila, ki jih ne nosite več, obenem pa obogatite garderobo s kakšnim ‘novim-starim’ kosom oblačila. Prav tako lahko prinesete obutev, modne dodatke in hišni tekstil.

Februarska izmenjava pa bo tudi pustno obarvana. Kaj to pomeni? Tokrat bomo izjemoma sprejemali tudi pustne kostume za otroke in odrasle. Vsak kos je vreden 1 točko!

***

Z januarjem 2014 uvajamo za obisk dogodka SIMBOLIČNO VSTOPNINO v vrednosti 3 EUR!

Zakaj?

* ker se obdobje sofinanciranja projekta kmalu zaključi in potrebujemo organizatorji tudi po tem vire, ki nam bodo pokrivali vsaj nujne stroške za izvedbo dogodkov (prevoz tekstila, tiskanje itd.)

* ker želimo s simbolično vstopnino dogodek dvigniti na višjo raven in tako pritegniti še več različnih skupin, da se je udeležijo

Kako?

Vstopnino plačate pred vhodom v prostor in v zameno dobite vstopnico, ki velja kot račun. Ob oddaji prinešenih oblek na sprejemni mizi prostovoljkam pokažete listek, na katerega zapišejo število točk (v primeru izmenjave otroških oblačil pa število kosov). Vstopnina velja za enkratni obisk dogodka, vstopnica se ne prenaša na druge osebe. Otroci in drugi spremljevalci, ki na izmenjavi ne bodo menjali oblačil in drugih modnih dodatkov, vstopnine ne plačajo.

Hvala za razumevanje!

Več o izmenjavi

Na izmenjavo lahko prinesete do 10 čistih in lepo ohranjenih kosov oblačil, obutve ali hišnih tekstilij, ki jih oddate na sprejemnici. Prinešenim kosom določimo točke, ki jih zabeležimo na poseben listek. Na dogodku si lahko izberete stvari v vrednosti teh točk, izbrane stvari pa ob odhodu pokažete na sprejemnici in vrnete listek. Morebitne neizkoriščene točke se ne prenesejo na naslednjo izmenjavo oblačil. Organizatorji dogodka si pridržujemo pravico, da stvari, ki niso lepo ohranjene, zavrnemo oz. jim ne določimo točk.

Celotna navodila za obiskovalce

******      ******      ******      ******      ******      ******      ******      ******      ******      ******

* KREATIVNA DELAVNICA: Popravilo PUSTNIH KOSTUMOV

Kdaj: 26. februar 2014 med 17:00 in 19:00

Kje: Waldorfska šola Ljubljana, Streliška 12, Ljubljana (jedilnica)

Kaj: Društvo Ekomo bo februarski izmenjavi vsem, ki potrebujejo manjše popravke pri pustnih kostumih, pripravilo prav posebno delavnico, na kateri se bodo skupaj spopadli s tem izzivom.

Prijava na delavnico je nujna, do zasedbe 15 mest. Udeležba je brezplačna. Prijave sprejemamo na tekstilnica@ocistimo.si

Ob večjem številu prijav bomo delavnico ponovili.

Delavnico izvaja Društvo Ekomo.

 

Foto: Višnja Jerman

 

 

Komentiraj