Počitnic je konec, Tekstilnica spet v akciji

Zadnji teden poletnih počitnic so se samo za nas in naše obiskovalce spet na široko odprla vrata Waldorfske šole. Čeprav je bilo poletje precej kislo (na mizi so se istočasno znašli gumijasti škornji in kopalke) in smo imeli malokdaj priložnost obleči tista prava poletna oblačila, so se mnogi vseeno odločili, da se od njih dokončno poslovijo in si obnovijo jesensko garderobo.

Obiskovalcev je bilo zelo veliko, na srečo pa se je našemu klicu na pomoč tokrat odzvalo res veliko prostovoljcev in zato pri sprejemu ni prihajalo do prevelikih zastojev. Ob tej priliki pa bi radi pozvali obiskovalce naj že doma temeljito pregledajo svoja oblačila in prinesejo samo do deset res brezhibnih kosov. Tokrat smo namreč na žalost opazili kar nekaj popackanih, zelo spranih ali kar strganih oblačil, ki na takšen dogodek res ne sodijo, poleg tega pa štetje in pregledovanje na samem dogodku tudi podaljšuje čakanje v vrsti. Tega pa nihče nima rad ali ne?

Ne pozabite, da je že 4. septembra izmenjava otroških oblačil na novi lokaciji – OŠ Vrhovci. Vabljeni, da nas pridete pogledat in poiskat nova oblačila za vaše otroke.

Na koncu pa – hvala vsem obiskovalcem in našim prostovoljcem, saj prav vi vsi skupaj omogočite uspešen dogodek!

Besedilo: Helena Nieboer

Fotografije: Višnja Jerman in Helena Nieboer

Komentiraj