Tekstilnica je gostovala na Vrhovcih

V četrtek, 4.9.2014 smo izvedli izmenjavo otroških oblačil na novi lokaciji. Vodstvo OŠ Vrhovci nam je za izvedbo dogodka prijazno odstopilo jedilnico. Pladnje in krožnike so to popoldne za nekaj ur zamenjale kapice, majčke, krila in hlače, pa tudi medvedki, sloni in druge zverinice.

Obiskovalcev je bilo presenetljivo veliko in opazili smo skoraj same nove obraze. Prinešena oblačila so bila zelo lepa in so zato prav hitro našla novega lastnika.

Kdor je želel, je lahko dobil brezplačen izvod Večerka, ki je tokrat posvečen ekološki tematiki, pri snovanju vsebine pa smo s svojimi predlogi in izkušnjami sodelovali tudi Ekologi brez meja.

Potrudili se bomo, da vam tudi v bodoče zagotovimo vsaj dve izmenjavi mesečno. Naša druga v mesecu septembru bo v sredo, 24.9.2014 kot običajno na Waldorfski šoli.

Ob tej priliki vas ponovno prosimo, da oblačila, ki jih imate namen zamenjati, že doma temeljito pregledate in preštejete. Le tako bo sprejem potekal hitro in ne bo prihajalo do “prometnih zamaškov”.

Vabljeni!

Piše: Helena Nieboer

Foto: Ekipa Tekstilnice

 

 

Komentiraj