Pravila na izmenjavah v sliki in besedi

Pravila! Najbrž nikomur od nas ta beseda ni preveč pri srcu. Ampak brez njih ne gre, še posebej na dogodkih, kjer se pričakuje veliko obiskovalcev. Pravila pač zagotavljajo vsaj minimalno količino reda in pravičnosti. Upoštevanje pravil pri izmenjavah pomeni, da bomo manj časa čakali v vrsti za prevzem oblačil in da bomo na mizah najverjetneje našli res lepa in dobro ohranjena oblačila.

Redni obiskovalci jih že dobro poznate, ampak, ker smo pač ljudje in vsi radi včasih stvari pozabimo ali porinemo v kot, smo se odločili, da bomo v društvu na prijazen in humoren način v sliki in besedi prikazali tista najbolj osnovna in za uspešno izveden dogodek najbolj pomembna pravila – saj veste, slika pove več kot 1000 besed.

1

Če boste že doma pregledali svoja oblačila in jih omejili na 10 kosov, bo čakanje v vrsti krajše, vam pa bo ostalo več časa za brskanje med kopicami zanimivih oblačil.

 

2Obiskovalce vljudno prosimo in ponovno opozarjamo, da prinesejo lepa, odlično ohranjena in modna oblačila – torej takšna, ki bi jih tudi vi sami z veseljem oblekli. Na sprejemu bomo od zdaj naprej še bolj pozorni na “slepe potnike”. Vse packe, luknje, zmuckane in sprane obleke bodo nemudoma deportirane v deželo cunj.

 

3Bodite pozorni na svoje osebne stvari! Kaj hitro se lahko zgodi, da kdo po pomoti vzame vašo odloženo jopico ali plašč, misleč, da je namenjen izmenjavi.

 

4Če potrebujete kakršnokoli informacijo v zvezi z izmenjavo, povprašajte naše prijazne punce in fante v oranžni majici z napisom Tekstilnica. Pri tem pa imejte v mislih, da imajo samo en par rok in nog in da lahko naenkrat govorijo samo z eno osebo.

Piše: Helena Nieboer

Komentiraj