NOVO – člani društva imajo prost vstop na izmenjave v letu 2017

Vse obiskovalce izmenjav obveščamo, da z letom 2017 uvajamo novost za člane Društva Ekologi brez meja. Članarina 30 evrov velja za koledarsko leto in poleg drugih ugodnosti omogoča brezplačen obisk vseh izmenjav Tekstilnice.

Seveda pa s članstvom v Društvu Ekologi brez meja v prvi vrsti tudi formalno izkažete svojo podporo in pripadnost društvu, ki se za vse (tudi vas) aktivno bori za svet brez odpadkov.

Pristopno izjavo najdete tukaj. Podpisano izjavo lahko pošljete po elektronski pošti na info@ocistimo.si ali na naslov društva: Ekologi brez meja, Trubarjeva 50, Ljubljana.

Ugodnosti so seveda vezane na članstvo in niso prenosljive. Kdor bo uveljavljal brezplačen vstop na izmenjavo, ga bomo prosili, da se identificira z enim od veljavnih osebnih dokumentov.

Pridružite se nam!

2 komentarja.

 1. Karmen pravi:

  Spoštovani,

  ali lahko po pošti pošljem nekaj tekstilnih izdelkov, ki jih več ne rabim ?
  Vse je opravno in zlikano.

  Hvala za odgovor
  s spoštovanjem
  Karmen iz Kozine

  • Tekstilnica pravi:

   Karmen, hvala za vašo ponudbo oblačil. Glede na visoke stroške pošiljanja, bi vam svetovali, da raje podarite svoja oblačila kateri od humanitarnih organizacij v svoji bližini. Če pa bi jih raje poslali nam in so ta oblačila primerna za izmenjavo rabljenih oblačil, jih bomo seveda z veseljem sprejeli. Hvala, ker ste pomislili na nas.

Komentiraj