Rekorden obisk septembrske izmenjave

Tekstilnica je septembra podrla vse rekorde in sicer v skupnem številu obiskovalcev, novih obiskovalcev in prostovoljcev. Jedilnica na Waldorfski šoli je bila napolnjena do zadnjega kotička, izmenjano je bilo veliko oblačil, nekaj jih pa je seveda ostalo za izmenjavo v oktobru. Del oblačil smo donirali Mladinskemu centru Vič, ki bo še ta teden organiziralo Garažno razdajo. Več o dogodku si lahko preberete na naši novi spletni strani Manj je več pod Koledar dogodkov. Seveda pa vam priporočamo, da tudi sicer redno brskate po Manj je več in poiščete v svoji bližini zanimive dogodke, mojstre, ki vam bodo popravili aparat, zadrgo na hlačah ali star bicikel, pa tudi trgovine, v katerih lahko vsaj del izdelkov kupite brez embalaže.
Vidimo se spet oktobra! Takrat bo res že čisto prava jesen, zato vas prosimo, da pripravite letnemu času primerna oblačila.

PS: Ekologe brez meja boste našli tudi na stojnici na Sejmu narava zdravje, ki bo od 12. 10. do 15. 10. 2017. Tam bomo predstavili našo trgovino Zelenci za vse ljubitelje življenja brez odpadkov!

Piše: Helena Nieboer

Komentiraj