Izdelki Tekstilnice

Spletna trgovina Tekstilnica je odprla vrata: http://trg.ebm.si

Kolikokrat ste se že znašli v dilemi, kaj podariti za rojstni dan ali drugo posebno priložnost? Želite nekomu izkazati pozornost, ali preprosto sebi in vašim najbližjim polepšati dan? Če iščete unikatno darilo zase ali vaše najdražje, imamo pravi odgovor za vas.

Izdelki Tekstilnice imajo kot darila kar trojno moč! Razveselijo vam drago osebo, prinašajo nova delovna mesta ter hkrati varujejo okolje.

Kje najdete izdelke Tekstilnica?
Čudoviti izdelki Tekstilnice, ki so jih ustvarile šivilje v Zadrugi Dobrote, čakajo na vas v spletni trgovini, na sedežu društva Ekologi brez meja v Trgovinici na Grablovičevi 52 v Ljubljani (vsak sredo med 9. in 15. uro, ostale delovnike po dogovoru  in predhodni najavi na tel. 08 387 88 56) in v Zadrugi Dobrote v Meži 134 v Dravogradu (vsak delovnik med 8. in 14. uro), poleg tega pa lahko izdelke kupite tudi na kakšnem izmed dogodkov Tekstilnica.

Za prve kupce izdelkov Tekstilnica smo pripravili tudi prav posebno presenečenje!
Ob nakupu izdelka Tekstilnica vam bomo podarili vrečko iz blaga za večkratno uporabo. A pohitite, ker so zaloge omejene.

Ste si ogledali izdelke, pa se še vedno ne morete odločiti kakšno darilo izbrati, da bo resnično razveselilo obdarovanca?
Kupite darilni bon Tekstilnica in naj si najljubši izdelek izberejo sami. Darilni bon je unovčljiv za nakup izdelkov Tekstilnica in dobavljiv v različnih vrednostih 10, 20 ali 50 € in jih lahko med seboj poljubno kombinirate. Darilni bon lahko naročite in unovčite v zgoraj naštetih prodajnih mestih.

Zakaj kupiti izdelke Tekstilnice?
Rezultat nakupa je zmagovalna situacija za vas, nas in okolje, kajti z nakupom unikatnih izdelkov Tesktilnice:

  • narišete širok nasmeh obdarovancu,
  • zagotavljate delo ljudem iz ranljivih družbenih skupin,
  • podpirate razvoj lokalnega okolja in zelene ekonomije,
  • spodbujate ponovno uporabo in predelavo tekstila,
  • varujete okolje in naravne vire,
  • pomagate izpeljati družbeno in ekološko koristen projekt.

Dodatne informacije glede darilnega bona:
Darilni bon velja za nakup izdelkov Tekstilnica in je unovčljiv 6 mesecev od izdaje. Izbirate lahko med različnimi kategorijami izdelkov: copati, toaletnimi torbicami in lončki, vrečami za sedenje in okrasnimi blazinami, vrečkami iz blaga in ženskimi torbicami. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino, prav tako ne vračamo morebitne razlike do cene izdelka. V primeru, da je vrednost izdelka večja od vrednosti darilnega bona, se razlika doplača. Vrednost bona vključuje DDV.

Imate še kakšno vprašanje?
Pišite na tekstilnica@ocistimo.si ali nas pokličite na 08 387 88 56 in 040 255 433.